Preview Mode Links will not work in preview mode

Tess Fliers Podcast

Jun 5, 2023

In deze podcast deel ik met jou mijn visie op heldervoelen en dat de poort daar naartoe zo ontzettend dichtbij is. Laat je me weten hoe dat voor jou is? Leuk als je me een DM op insta stuurt!
 
Benieuwd hoe we kunnen samenwerken? Leuk! Dat kan op de volgende manieren:
 
> EVOLVE; een 6 weekse online ervaring om...


Jun 2, 2023


Transformatie coach, schrijfster van 10 boeken (!), breathwork, een jaar mediumschap, haar ontmoeting met Poseidon en nog zoveel meer! 

En als dit gesprek jou geïnspireerd heeft, laat het mij en Marinka dan weten! Vinden we leuk ❤️🙏🏼

Hoe kun je Marinka vinden? 
> via haar eigen podcast “Vrouwen met...


May 11, 2023

Iedereen heeft een eigen veld van potentie. Unieke verlangens. Als je hier niet bij stilstaat laat je je onbewust afremmen door anderen. Ik vertel je hoe dat kan en wat je kunt doen om je verlangens serieus te blijven nemen! 

Wat jij verlangt, verlangt jou. Go for it!

Laat je me weten wat het je gebracht heeft? Zou ik...


May 8, 2023

In gesprek met Katrin van de Water over wat spiritualiteit en ondernemen voor haar betekenen. We hebben het over haar taboe doorbrekende podcast ‘Miljonairsvrouwen’, het elimeneren van de ruis, de magische synchroniciteiten die ze heeft ervaren, haar vision quest, de energie van geld en zoooveel meer! Enjoy! 

En als...


May 2, 2023

Wat is het verleidelijk om soms het pad te gaan lopen wat andere mensen lopen, toch?! Het is zo belangrijk om je eigen pad te volgen, je eigen ‘plek in de markt’ te pakken, zodat het klopt bij wie jij bent en wat je hier te doen hebt! 

Je krijgt in deze aflevering een kijkje in mijn eigen mijmeringen over mijn plek...