Preview Mode Links will not work in preview mode

Tess Fliers Podcast

Jan 31, 2022

Wat een tijdlijn sessie mij liet voelen! Ongelofelijk! Mijn hart staat wagenwijd open na deze ervaring!

Volg je me al op insta? https://www.instagram.com/tessfliers/ 

Wil je met mij 1:1 samenwerken boek dan hier een kennismaking in: https://tessfliersbusinesscoaching.youcanbook.me/ er zijn mogelijkheden om een maand,...


Jan 23, 2022

Of je nu beginnend bent of al verder in je business staat, iedereen heeft een blind spot waar je jezelf (ongemerkt) klein houdt en je persoonlijke en zakelijke groei loopt te saboteren. Mijn intentie is dat jij vandaag jouw blind spot doorkrijgt en daar actie op kunt nemen 🙌🏻🔥 Volg je me al op insta?


Jan 17, 2022


Rust. Geen zin. Blegh. Dat gevoel. En weten welke groei er aan komt en daar toch op in spelen. Hoe blijf ik lief voor mezelf en zorg ik toch dat ik de juiste stappen zet.
Daar zit ik midden in en ik wil je met deze podcast even een kijkje achter de schermen geven 😉

Volg je me al op insta?


Jan 10, 2022

Herken je dat? Het gevoel dat je nu VOL het nieuwe jaar in moet duiken? Met alle voornemens, verlangens, moodboards, afgestemde woorden en doelen voor 2022. Het kan behoorlijk heftig voelen! Even een gentle reminder vandaag over wat nou WERKELIJK de bedoeling is.

Volg je me al op insta?


Jan 3, 2022

Een nieuw jaar. Leeg. Blanco. Nouja, op 3 dagen na dan 😉 Ik wil jou aan deze frisse start van een nieuw jaar even contact laten maken met wat ECHT belangrijk voor jou gaat zijn in 2022. Beter dan dit kun je het nieuwe jaar niet beginnen!

Volg je me al op insta? https://www.instagram.com/tessfliers/ 

Wil je met mij...