Preview Mode Links will not work in preview mode

Tess Fliers Podcast

Apr 29, 2021

Op Linked In deed ik een poll met de vraag “Hoe voel jij je als je aan het einde van het kwartaal of jaar belasting moet betalen?”
A. Kut! Daar gaat m’n geld! 😱
B. Ik betaal het met liefde! 🥰
C. Anders, namelijk...

48% koos voor A, 46% voor B en 6% voor C.

Ik nam er deze aflevering over op hoe je van A naar...


Apr 28, 2021

Vandaag weer een afgestemde vraag voor jou op woensdag! Je antwoorden doorkrijgen is stap 1, maar ze daadwerkelijk uitvoeren of implementeren in je business is echt stap 2! Dus neem even de tijd om goed te voelen hoe je dit kunt gaan toepassen in je business!


Apr 26, 2021

Geloof me, ik heb eerst even heel hard gelachen toen mijn klant Inge dit terloops tegen me zei tijdens onze 1:1 dag 🤣 Ik vind de uitdrukking FANTASTISCH 🙌🏻 Ik hoop dat ik je met deze aflevering weer even op scherp zet; op wie wil je focussen? De bruistabletten? Of de zuigtabletten?

Enjoy!


Apr 22, 2021

Ik sta niet helemaal voor mezelf in tijdens deze aflevering 🤣 Dit is iets waar ik ZO sterk in geloof! Als jij voelt dat je een grootse visie hebt te delen in de wereld, wees niet vies van succes! Laat het hand in hand gaan ❤️


Apr 21, 2021

Vandaag kreeg ik een heel bijzondere oefening voor je door ❤️ Pak even een half uurtje de tijd voor deze podcast (luisteren + schrijven wat er doorkomt).
Geniet van dit bijzonder intieme moment!

Liefs Tess

www.tessfliers.com