Preview Mode Links will not work in preview mode

Tess Fliers Podcast

Jan 28, 2021

Er zijn zoveel voordelen te benoemen, maar dit is op dit moment echt BY FAR mijn nr 1 reden waarom ik kies voor afgestemd high end ondernemen.

Het gaat over tijd, kwaliteit en kwantiteit. Ook hoor je wat zich als eerste β€˜sluit’ als jij te druk bent met teveel klanten. Laat dat nou net je goud zijn...

Wil je samen...


Jan 25, 2021

Normaal deel ik deze tool alleen met mijn high end klanten in mijn Business Trajecten, maar vandaag geef ik hem ook aan jou omdat het mij EN mijn klanten keer op keer antwoord geeft als je zelf echt in dikke twijfel zit.

Deze tool gaat je helpen om makkelijker keuzes te maken. Over kleine dingen. En over grote dingen....


Jan 21, 2021

In deze aflevering daag ik je uit om de verdubbelaar in te zetten in je business (en je leven)! Voel maar eens wat er met je gebeurd als je de oefening in deze aflevering gaat doen πŸ™ŒπŸ»
Ik help je om je energetisch te openen voor mogelijkheden die je tot aan nu nooit voor mogelijk had gehouden! πŸ˜ƒ

Ben je...


Jan 18, 2021

Ok. Buckle up. Dit is een heftige. Ik was lekker op dreef, laten we het daar op houden πŸ˜… Maar echt, dit is waarom ik het ZO F*CKING belangrijk vind dat jij zichtbaar bent.

Het gaat niet over jou. Het gaat over wat je teweeg kunt brengen. Echt πŸ”₯

Tag me in je insta stories als je deze voelt! 😘

Liefs, Tess

PS:...


Jan 14, 2021

Je hebt een fantastische ingeving! Gaat hem direct uitwerken. En voor je het weet zit je te zwoegen β€˜omdat het af moet’.

Hold it! Dat is niet werken vanuit flow. Dat is starten vanuit flow en daarna doorbeuken. Met als gevolg dat je die geforceerde energie de wereld instuurt. Met als gevolg dat het niet de...