Preview Mode Links will not work in preview mode

Tess Fliers Podcast

Nov 30, 2020

We build together a better world. Echt. Jij ook. Verlies dit niet uit het oog. Dit is waarom we doen wat we doen uit het diepste van ons zijn.

Ik deel met je hoe het komt dat we toch vaak dit gevoel weer even ‘vergeten’ en het ineens toch weer over plat ‘geld verdienen’ lijkt te gaan.

You can DO and HAVE BOTH:...


Nov 23, 2020

Oh wat kunnen we ons gek maken met dingen die we eigenlijk allemaal zogezegd ‘moeten’ hebben als ondernemer om te groeien met je bedrijf.

Neem een voorbeeld aan deze Imperfecte Business Visionair 🤣 Ik vertel je in de aflevering wat er allemaal NIET voorwaardelijk is voor je groei als ondernemer.
Uiteraard vertel...


Nov 20, 2020

Dit is de allereerste BONUS aflevering waarin ik in gesprek ga met mijn klanten en ze de hemd van het lijf vraag over de transformatie die ze doormaken in mijn business trajecten. Ik vraag ze hoe hun situatie was voor ze bij mij aan de bel trokken, hoe het voor hen was om een forse investering te doen in zichzelf...


Nov 16, 2020

De basis ingrediënten om jouw bedrijf naar het volgende niveau te krijgen.
Om op te schalen en te groeien op een manier die bij JOU past.

Ik vertel je wat het werkelijke GOUD is in een verkoopgesprek waardoor jij je een aanbod van 10k of meer met plezier kunt verkopen.

Wil jij jouw bedrijf uplevelen? Voel je dat het...


Nov 9, 2020

Ik hou ervan om met gedreven ondernemers te werken! 🙌🏻 Ze hebben een doel, nemen een besluit en GAAN ervoor!

Alleen... juist deze ambitie zorgt er vaak voor dat je je (onbedoeld) focust op wat er niet is. Met als gevolg dat je in energie de stroom wat gaat tegenhouden.

In deze episode een reminder EN een aantal...