Preview Mode Links will not work in preview mode

Tess Fliers Podcast

Dec 28, 2020

In deze aflevering ga jij je bewust worden van een stiekeme sluipschutter die in je sales gesprekken (en daarna!) een complete lockdown in je sales kan creëren - if you don’t stop him!

Echt, I kid you not!
Ik heb dit zelf meerdere keren meegemaakt (kort, maar ook lang achter elkaar en het is ZO NIET LEUK!), maar ik...


Dec 21, 2020

Goede voornemens, nieuwe plannen, grootse verlangens; I hear you! 🙌🏻 Ik ben er ook ZO voorstander van!

MAAR... die grote verlangens kunnen geen realiteit worden als oude energie nog door je business heen stroomt.

Deze oude energie houdt je als het ware vastgeketend aan de grond en maakt dat je niet - of heel...


Dec 14, 2020

Uren kan ik het hier over hebben. Maar ik doe het vandaag in 5 min. De reminder is simpel. Als je een high end aanbod aanbiedt of wilt gaan creëren in je bedrijf, stap dan niet in de valkuil die ik in deze episode bespreek. Het gaat je heel veel tijd en energie besparen EN daarbij heel veel plezier en leuke (snelle)...


Dec 7, 2020

Je weet dat ik mijn klanten leer hoe ze high end kunnen ondernemen vanuit afstemming. Niet vanuit ‘hoe het hoort’ (says who anyway? 🤷🏼‍♀️), maar vanuit hoe het past bij JOU!

In deze aflevering haal ik een klein onderdeel eruit; namelijk afstemmen tijdens sales calls. Gesprekken met potentiële...


Nov 30, 2020

We build together a better world. Echt. Jij ook. Verlies dit niet uit het oog. Dit is waarom we doen wat we doen uit het diepste van ons zijn.

Ik deel met je hoe het komt dat we toch vaak dit gevoel weer even ‘vergeten’ en het ineens toch weer over plat ‘geld verdienen’ lijkt te gaan.

You can DO and HAVE BOTH:...