Preview Mode Links will not work in preview mode

Tess Fliers Podcast

Jun 19, 2019

Ben jij een vrouwelijke onderneemster, die heel goed weet hoe ze haar business moet runnen. Zichtbaar is. Authentiek is. En voelt dat ze wil inspireren en kennis wil delen.
MAAR ook voelt dat het bedrijf wat ze nu heeft staan niet helemaal meer past bij wat ze diep van binnen eigenlijk te doen heeft op de wereld?

Ik ben...


Jun 16, 2019

Vandaag weer een heerlijk eerlijke podcast waarin ik mijn eigen ontdekkingen met je deel over mijn vorige levens, maar ook hoe ik ontdekt heb dat ik kan kiezen welk vorig leven me de meeste steun en kracht geeft in DIT leven! 

Uiteraard ben ik super nieuwsgierig wat jij weet over jouw vorige levens en in hoeverre deze...


Jun 8, 2019

Zou ik deze episode gewoon met jullie delen! Deze oefening is MEGA waardevol geweest tijdens mijn Rise & Shine 2 daagse afgelopen week en heeft echt voor belangrijke doorbraken gezorgd! Luister de podcast en laat je inspireren om uit je onzichtbare kooi te stappen πŸ™ŒπŸ»

Liefs Tess


Jun 1, 2019

Woorden schieten tekort om te beschrijven wat ik heb ervaren op Ibiza. Toch doe ik een poging om jullie mee te nemen in mijn inzichten en mooiste ervaringen πŸ™πŸΌβ€

Je hoort hoe ik nu sporten β€˜fijn’ en β€˜leuk’ kan maken voor mezelf, waarom ik huilend op een yoga mat lag en wat mijn strijd op dit moment is...