Preview Mode Links will not work in preview mode

Tess Fliers Podcast

Dec 19, 2019

In deze episode vertel ik je hoe het in mijn beleving komt dat succesvolle ondernemers soms lijken stil te staan. Niet meer groeien. Kortom; op een rotonde zitten en keer op keer hetzelfde rondje rijden.

Als jij op zo’n rotonde zit; ik gun je de juiste afslag om je weg te vervolgen.

Jouw weg. Jouw pad. Het roept je....


Aug 30, 2019

Oke. Bereid je voor op een heerlijk en eerlijk interview met Marieke van der Vossen! We gaan de diepte in, lachen wat af, maar vooral vertelt Marieke over hoe ze de afgelopen maanden haar eigen stem heeft leren kennen en hoe ze die nu naar buiten brengt. En geloof me, Mariekes stem is heerlijk om naar te...


Aug 3, 2019

Wat zie en hoor ik het veel; vrouwen die voelen dat ze een grote missie uit te dragen hebben in de wereld, maar bang zijn voor de reactie van hun partner of familie.
Ik kan je vertellen; ik ken het. Echt. En je hoort het in deze episode. En eerlijk? Juist naar loyaliteit voor mijn lieve vent en familie heeft deze...


Aug 3, 2019

Ik neem je mee in mijn kindertijd en jeugd waarin ik zo worstelde met de vraag β€˜waarom ben ik hier?’. Ik deel het met je, omdat ik weet dat mensen herkenning gaan vinden EN omdat ik zeker weet dat je na deze episode aan de slag kunt met de oefening die ik deel πŸ™ŒπŸ»

Laat je me weten wat het voor je gedaan heeft?...


Aug 3, 2019

Vaak bedenken we met ons hoofd een actieplan, een stappenplan om van A naar B te gaan. Om een doel te behalen. Maar waar we vaak niet bij stil staan is of deze weg fijn, makkelijk en LEUK voelt... ik wil je inspireren om een andere weg te lopen, eentje die SUPERLEUK en bijna moeiteloos is!

Have fun!

En laat je me weten...