Preview Mode Links will not work in preview mode

Tess Fliers Podcast

Nov 30, 2018

Deze podcast kwam uit mijn tenen! Inspired action vanuit de auto. Haha en we starten met spontane ingevingen en eindigen over een praktijk of een bedrijf oprichten volledig vanuit JEZELF!

Zo leer ik je hoe je zelf dit soort waardevolle ideeën kunt 'vragen' aan het Universum! Het is aan jou om ze serieus te nemen en te...


Nov 20, 2018

Wellicht ken je Patrick Kicken van zijn tijd als voormalig DJ van Radio Veronica, helemaal waar! Maar zoals hij zelf zegt “ik heb een beetje haat - liefde verhouding met de Patrick Kicken van toen”.

Super interessant gesprek waarin ik met Patrick kijk naar zijn tijd bij de radio, zijn burn out en de prachtige...


Nov 13, 2018

Vandaag had ik mijn intentie gezet om helemaal vanuit mezelf naar buiten te komen met alles wat ik wil delen. Al een paar weken kon ik ‘mijn eigen woorden’ niet vinden. Heerlijk hoe het universum mij dan de woorden geeft via een superleuke klant van mij die vanmorgen haar afrondende gesprek had! Haha ze zal wel...


Nov 2, 2018

Dacht ik vandaag bezig te gaan met mijn administratie, blijkt mijn to do lijstje vooral uit ‘zelfliefde’ te bestaan! Wat een leerzame dag voor mij waarin ik je mee neem in mijn eigen mindfucks en hoe ik ze tackel door toch voor mezelf te kiezen.

Wil je weten wat ik in 2019 op Ibiza ga doen vanuit mijn bedrijf? Maar...