Preview Mode Links will not work in preview mode

Tess Fliers Podcast

Aug 31, 2018

In deze episode neem ik je mee in een prachtig voorbeeld uit mijn coachingspraktijk waarin het lijf letterlijk een blokkade uitkotst. Het resultaat is bizar! 

> Je leert meer over hoe ik een opstelling in de ruimte doe.

> Je leert hoe heftig blokkades in je lijf verborgen kunnen zitten (zonder dat je het zelf echt door...


Aug 29, 2018

🎧 Episode #7 - Het beeld dat mij liet huilen na mijn meditatie.

Mijn ego roept zo hard 'nee Tess, echt niet delen deze podcast!'.. Source zegt echter 'doe maar, want de mensen die je kunnen horen zullen je verstaan' ❤️ Dus oke... surrender en gaan met die banaan! 😱

Deze korte episode komt recht uit mijn hart....


Aug 27, 2018

Al weken voelde ik dat ik mezelf moest 'uitspreken' naar de wereld en voelde ik die alom bekende angst voor afwijzing. Ik hield mezelf in. Toch nog! Terwijl ik al zoveel deelde van mezelf; toch hield ik een belangrijk stuk van mezelf in! Hier hoor je mijn echte coming out!

In deze episode hoor je:

> hoe Jessica (de vrouw...


Aug 26, 2018

Superpower, extra cadeautjes, iedereen heeft ze! De vraag is: ken je ze al van jezelf? Of zijn je superpowers zo vanzelfsprekend dat je ze niet eens als superpower herkent?!

Ik vertel je over het onzichtbare cadeautje dat ik zelf nog niet zo gek lang geleden heb mogen uitpakken en wat ik ALTIJD meeneem in mijn coach...


Aug 17, 2018

> In deze episode leg ik je uit waarom mijn praktijk niet liep EN - belangrijker! - waarom dat GOED was!

> Weten wat je NIET wilt is stap 1. Yes! Gefeliciteerd! Je bent al begonnen met inpluggen! Je weet wat je niet wilt en ik leg je uit wat je kunt doen om te gaan voelen wat je WEL wilt. 

> Ik geef je een krachtige...