Preview Mode Links will not work in preview mode

Tess Fliers Podcast

Dec 19, 2018

Ik deel van alles in deze episode! Hoe ik in voorbereiding van mijn BREAK THROUGH masterclass aan alles kon voelen dat het goed zou gaan. Ondanks de aantallen die ik ‘bedacht’ had, voelde ik van binnen dat het goed zat. Over al die moedige vrouwen die ik deze week al gesproken heb! Over mijn ego twijfels toen ik...


Dec 15, 2018

OMG! Echt what the f*ck gebeurt er!? Je hoort waarom ik een pilot ben gestart met opstellen 2.0 en hoe goed dat voor mij is geweest! Ik ben na de tweede opstelling 2.0 door een rollercoaster van emoties gegaan, waarna ik op het punt stond om hem NIET te delen met mijn klant. Oh boy.... je hoort hoe ook ik onzeker ben...


Dec 12, 2018

Voor mij anders dan anders, voorbereiden vanuit alignment en volledig vertrouwen op mezelf! Zo excited om jullie te ontmoeten en te connecten ❤ Ben jij klaar om jouw beperkende overtuigingen live met mij te tackelen? Dan kun je je hier nog aanmelden via de link: 


Dec 10, 2018

Dit is wat er gebeurde tijdens mijn 1:1 coach dag van vandaag. De start van een nieuw traject en daar lag ze, languit op de vloer.


Dec 5, 2018

Dit is wat er gebeurd als je je echt uitspreekt! Als je echt vertelt wat je te doen hebt, wat een geweldig aanbod je hebt EN welke klanten je zoekt!

Dan voelen precies de juiste mensen zich aangesproken en ontstaan er wonderlijke ontmoetingen en gesprekken! ❤

Deze episode gaat over perfecte matches! Over lef! Moed!...