Preview Mode Links will not work in preview mode

Tess Fliers Podcast


Feb 18, 2021

We hebben vaak geleerd om te plannen. Vooruit te denken. Jezelf goed voor te bereiden. In deze tijd is dat een oud programma dat op de achtergrond in ons systeem blijft draaien. Ik daag je in deze podcast uit om dit oude programma te gaan vervangen door een nieuw programma: namelijk voorbereiden vanuit afstemming. Ook ik heb mezelf dit nieuwe programma stap voor stap eigen mogen maken en ik leg je uit hoe jij dit ook kunt gaan doen. Als je dat verlangen voelt natuurlijk 😉

PS: wil je samen met mij intensief 6 mnd aan de slag om je business nog scherper neer te zetten? Samen je traject of programma elementen downloaden, weten voor wie het is en zorgen dat je energetisch dit aanbod kunt dragen EN daardoor ook kunt verkopen? Boek je call op www.tessfliers.com. Wacht niet te lang want op 15 maart sluiten de deuren en gaat er pas in het najaar weer een nieuw programma open!
Wist je dat er nu nog veel 1:1 elementen in zitten? In podcast #79 vertel ik je alles over het 6 mnd Business Traject dus als je meer over de inhoud wilt weten luister zeker deze aflevering 👌🏼 Is het iets voor jou? Boek je call en wie weet doe jij dan nog deze ronde mee!