Preview Mode Links will not work in preview mode

Tess Fliers Podcast


Jun 19, 2019

Ben jij een vrouwelijke onderneemster, die heel goed weet hoe ze haar business moet runnen. Zichtbaar is. Authentiek is. En voelt dat ze wil inspireren en kennis wil delen.
MAAR ook voelt dat het bedrijf wat ze nu heeft staan niet helemaal meer past bij wat ze diep van binnen eigenlijk te doen heeft op de wereld?

Ik ben ervan overtuigd dat het precies de bedoeling is dat jij jouw bedrijf - zoals het nu is - eerst hebt moeten opbouwen, voordat je de volgende stap
kunt gaan maken! Je loopt je pad al, alleen ben je inmiddels als persoon zoveel stappen vooruit gegaan en is de inhoud van je bedrijf (nog) niet meeveranderd. Untill now!

Luister en voel vooral wat deze podcast met je doet! Krijg je kippenvel? Ben je geraakt? Voelt het alsof ik naast je op de bank zit en het tegen jou heb? Moet je huilen? Voel je vlinders in je buik, omdat dit is wat jou gaat helpen? ... Neem dan de stap om mij direct een mailtje te sturen (en ja ik bedoel DIRECT, zodat ego geen enkele kans krijgt om je ervan te weerhouden je intuitie te volgen ❤) op info@inpluggenopjeleven.nl

Spreek je snel!
😘 Tess