Preview Mode Links will not work in preview mode

Tess Fliers Podcast


Jun 16, 2019

Vandaag weer een heerlijk eerlijke podcast waarin ik mijn eigen ontdekkingen met je deel over mijn vorige levens, maar ook hoe ik ontdekt heb dat ik kan kiezen welk vorig leven me de meeste steun en kracht geeft in DIT leven! 

Uiteraard ben ik super nieuwsgierig wat jij weet over jouw vorige levens en in hoeverre deze episode je daarin nieuwe inzichten of ideeën heeft gegeven! 

Ook vertel ik kort iets over mijn Rise & Shine programma dat in september weer gaat starten! Een proces van 9 maanden waarin je tot een nieuwe 5.0 versie van jezelf geboren wordt (niet voor niets 9 maanden ;) haha). Waarin je je gaat herinneren wat je te doen hebt en hoe je dit kunt doorvoeren in je bestaande bedrijf. Als jij voelt dat dit iets voor jou is; mail me dan op info@inpluggenopjeleven.nl dan vertel ik je er meer over. 

Tot slot ga ik weer een gratis live visualisatie doen! Als jij de behoefte voelt om weer in jezelf te gaan geloven, te voelen wat je hier te doen hebt, voor wie je het te doen hebt, en weer te voelen hoe groot jouw innerlijke licht eigenlijk is > meld je dan aan voor mijn live visualisatie a.s. maandag! https://tessfliers.webinargeek.com/visualisatie Superleuk als je erbij bent! :)

Liefs, Tess