Preview Mode Links will not work in preview mode

Tess Fliers Podcast


Nov 30, 2018

Deze podcast kwam uit mijn tenen! Inspired action vanuit de auto. Haha en we starten met spontane ingevingen en eindigen over een praktijk of een bedrijf oprichten volledig vanuit JEZELF!

Zo leer ik je hoe je zelf dit soort waardevolle ideeën kunt 'vragen' aan het Universum! Het is aan jou om ze serieus te nemen en te 'horen' als je ze binnen krijgt!

Hoor je mijn worsteling over iets 'moeten' creëren in mijn bedrijf --> en waarom dat NIET werkt! 

Deel ik met je waarom het zo belangrijk is om ALTIJD waarde te leveren. Juist ook in je gratis content zoals een weggever of een online webinar! Ik wil mensen écht helpen, ik doe dat voor een specifiek aantal mensen in mijn betaalde aanbod, maar het overgrote deel inspireer ik vooral door waardevolle informatie te delen via mijn podcast, mijn online webinars en mijn weggever (die er echt gaat komen haha ALS het geïnspireerde idee ineens mijn hoofd binnen valt :)). 

En waarom het echt MEGA BELANGRIJK is dat jij je bedrijf echt vanuit JE EIGEN KERN opbouwt, zonder dat we gaan kopiëren en ons teveel laten leiden door te gaan vergelijken --> echt super super belangrijk om de leukste klanten aan te trekken! 

Waarom in mijn ogen lage uurtarieven niet werken als je je bedrijf SERIEUS neemt. Het werkt niet voor je klant, voor de impact die je wilt maken, voor jezelf, voor je gezin en voor de wereld.

Links waar ik jullie naar verwijs in deze episode:  

Als jij voelt dat je 1 van de 4 vrouwen bent die in mijn Rise & Shine programma hoort te zitten wat in februari 2019 start, mail me dan op info@inpluggenopjeleven.nl. Hier lees je er meer over: https://inpluggenopjeleven.nl/de-torenkamer/ 

En stroomt het niet in je bedrijf zoals je zou willen dat het zou stromen, wil jij inzicht krijgen in je blokkades EN BETER NOG, die gaan opheffen?! Dan is dit je kans om te genieten van mijn gratis webinar: BREAK THROUGH voor professionele wereldverbeteraars, aanmelden kan hier: https://tessfliers.webinargeek.com/break-through-voor-professionele-wereldverbeteraars (top om mij 'te leren kennen', aan me te snuffelen ;))

x Tess