Preview Mode Links will not work in preview mode

Tess Fliers Podcast


Aug 3, 2019

Wat zie en hoor ik het veel; vrouwen die voelen dat ze een grote missie uit te dragen hebben in de wereld, maar bang zijn voor de reactie van hun partner of familie.
Ik kan je vertellen; ik ken het. Echt. En je hoort het in deze episode. En eerlijk? Juist naar loyaliteit voor mijn lieve vent en familie heeft deze episode bijna twee maanden onaangeraakt op mijn telefoon gestaan. Maar ik ben ze zo dankbaar voor de weerstand! Ik had het nodig om mijn verlangen werkelijk te gaan volgen! 🙏🏼

Ik hoop dat ik je met deze episode kracht geef om je eigen pad en je eigen keuzes te blijven volgen ❤🔥 Je hebt werkelijk iets moois te brengen!
Laat je me weten wat het voor je gedaan heeft? Tag me op insta door een screenshot te maken van de podcast episode! (Maak je gelijk kans op een gratis zielsopstelling twv €555! Whoopwhoop!). Je mag me uiteraard ook mailen of een PB sturen 😉

Liefs Tess

PS: In oktober start ik met een nieuwe groep vrouwelijke ondernemers het Rise & Shine programma 🥳 Wil je daar meer over weten stuur me dan een mailtje op info@inpluggenopjeleven.nl en dan stuur ik je alle info per mail toe!