Preview Mode Links will not work in preview mode

Tess Fliers Podcast


Apr 18, 2022

Vaak na een periode van groei en persoonlijke doorbraken kom ik weer even in zo’n konijnenhol terecht. Ik noem het zo, omdat ik dan even niet meer weet wat nu de bedoeling is. En dat is ZO normaal als ondernemer om het even niet meer te weten. 

In deze aflevering deel ik met je hoe ik weer in lijn kom met de grote vraag β€œwat heb ik hier te doen?”. Want vaak is schuurt het daar en is er iets in mijn leven of bedrijf niet in lijn met mijn zielsmissie. 

Als je dit herkent en af en toe ook weer op zo’n donkere plek zit: luister deze aflevering!

Ook hoor je welke download ik vervolgens kreeg die ik direct heb doorgevoerd in mijn bedrijf! Want daar zijn konijnenholen goed voor: je wordt weer uitgelijnd met wat je te doen hebt en ontvangt de inzichten om dat uit te rollen πŸ‘ŒπŸΌπŸ™πŸΌ

Wil jij superlaagdrempelig deelnemen aan mijn 3 weekse CLEARING, FREQUENCY UP AND EXPANSION JOYRIDE?

Koop HIER je ticket voor €47:
https://www.tessfliers.com/product/expansion/

Wil jij 1 van de 5 VIP tickets waarin je de drieweekse nog verder kunt verdiepen en het expansie vliegwiel kunt versnellen met 1 week exclusieve Voxer support van mij? 

Koop dan HIER je ticket voor €547 
https://www.tessfliers.com/product/expansion-vip/ 

(let op, nog maar 3 tickets beschikbaar op het moment dat deze podcast is opgenomen vorige week).

Wil je gelijk doorpakken en kijken of een langere intensieve samenwerking op dit moment iets voor je is? Super welkom om je call in te boeken: https://tessfliersbusinesscoaching.youcanbook.me